Holterman Shipyard pakt uit met haar meest exclusieve jachten tot nu toe. X-treme Yachts

Al meer dan 50 jaar kwaliteit en vakmanschap voorop.GA NAAR X-TREME YACHTS >
Vacatures
Holterman Shipyard in Meppel zoekt op korte termijn personeel voor diverse functies in verband met de nieuwbouw van diverse luxe motorjachten in het segment van 15 tot 35 meter.

Geboden wordt een prettige werksfeer in een energiek en betrokken team.
De arbeidsvoorwaarden zijn in overleg te bepalen.

Wij zijn op zoek naar:

Projectmanager m/v
(Full-time).


De projectmanager begeleidt de voorbereiding en de bouw van de X-treme 105, een 33 meter lang motorjacht. Hij/Zij beschikt over bewezen ervaring met de bouw en begeleiding van jachten in het megajacht segment, is communicatief vaardig naar zowel eindgebruiker en vertegenwoordigers als leveranciers. Hij/Zij heeft kennis en ervaring met het bouwen van luxe motorjachten onder Lloyds, is financieel en logistiek kundig, is een loyaal en betrokken persoon en beheerst de talen Engels en Duits in woord en schrift. De projectmanager is lid van het management team en legt rechtstreeks verantwoording af aan de CEO.
Allround scheepstimmerman/vrouw
(Full-time)


De allround scheepstimmerman heeft aantoonbare kennis en ervaring opgedaan in het betimmeren van jachten in het luxe segment, kan tekeningen lezen en kan zich zelfstandig redden.
Allround monteur
(Full-time)


De allround monteur heeft aantoonbare kennis en ervaring opgedaan in het installeren van de verschillende scheepstechnische systemen in het luxe jachtbouw segment. Hij/zij werkt zelfstandig, kan technische tekeningen lezen en maken en heeft kennis en ervaring met het installeren volgens CE richtlijnen.
Allround elektromonteur
(Full-time)


De allround elektromonteur heeft aantoonbare kennis en ervaring opgedaan in het installeren van elektrotechnische scheepsinstallatie in het luxe jachtbouw segment. Hij/zij werkt zelfstandig, kan elektrische schema's lezen en maken en heeft kennis en ervaring met het installeren volgens CE richtlijnen.
Administratief medewerker m/v
(Full-time)


De administratief medewerker functioneert als gastvrouw/-heer en ondersteunt het management team op het gebied van de dagelijkse en financiële administratie en personele aangelegenheden. Hij/zij heeft kennis van Word en Excel en beheerst de talen Engels en Duits in woord en geschrift.


BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang het laatste nieuws, speciale aanbiedingen en acties van Holterman Shipyards.