Informatie
X-treme 105

Het 33 meter superjacht met een strakke stalen romp en aluminium opbouw zorgen voor het frisse en stoere uiterlijk. Het buitendek gaat nagenoeg drempelloos over in de ruime salon met daarin een goed geoutilleerde en ruime keuken. Op hetzelfde niveau bevindt zich voorin het schip de eigenaars hut met ensuite sanitaire voorzieningen.

De strakke stalen romp en aluminium opbouw zorgen voor het frisse en stoere uiterlijk. Het buitendek gaat nagenoeg drempelloos over in de ruime salon met daarin een goed geoutilleerde en ruime keuken. Op hetzelfde niveau bevindt zich voorin het schip de eigenaars hut met ensuite sanitaire voorzieningen.

Op het onderdek zijn de vier 2-persoons gastenverblijven ondergebracht met ook allemaal ensuite sanitaire voorzieningen. Tevens bevindt zich op dit dek de crewroom met twee 2-persoonshutten waarvan één met stapelbed. De stuurhut heeft een open verbinding met de salon en bevindt zich op split level niveau boven de eigenaarscabine. Het stoere exterieur en stijlvolle interieur zorgen voor een exclusieve ervaring passend bij een jacht van dit kaliber.
Lees Meer op X-tremeyachts.com

Foto's

 X-treme 105 te koop
 X-treme 105 te koop
 X-treme 105 te koop
 X-treme 105 te koop
 X-treme 105 te koop

Specificaties


Lengte: 32.65 m.
Breedte: 7.84 m.
Brandstof capaciteit: Dieselm³
Constructie: Steel/ Aluminium