Holterman Shipyard — Vacatures / Jobs

Ons succes is te danken aan onze mensen – het team bij Holterman. Samen hebben we een passie voor het bouwen van prachtige jachten en de technische innovaties die we toepassen. We zijn op zoek naar nieuwe en enthousiaste mensen om ons team te versterken zodat we samen verder kunnen bouwen!

Vanwege een goed gevulde en groeiende orderportefeuille zijn we altijd op zoek naar nieuw talent: mensen die graag hun vaardigheden willen verbeteren en verbreden, die uitblinken in hun vak en een wereldwijde kwaliteitsreputatie willen opbouwen met een team van gepassioneerde individuen. In ons familiebedrijf met platte organisatiestructuur hanteren we korte lijnen en communiceren we helder. Mede door coaching, cursussen en een goede begeleiding van onze mensen creëren wij een werkomgeving voor medewerkers die zich op persoonlijk en professioneel vlak maximaal willen ontwikkelen.

Als onderdeel van ons team bieden we je een inspirerende werkomgeving en gunstige werkomstandigheden, waarin je meebouwt aan award-winnende jachten die de dromen van onze klanten tot leven brengen.

Word jij onze nieuwe collega? Bekijk de actuele vacatures hieronder!

(Financieel-) Administratief medewerker

Full- en parttime positie (32/38 uur)

Meppel, NL

Wil je werken bij een bedrijf met jonge & enthousiaste collega’s waar je uitgedaagd wordt en verantwoordelijkheid krijgt? Heb je daarnaast ook de eigenschap dat je ondernemend bent en initiatief neemt en heb je al een flinke dosis kennis op het gebied van (financiële-) administratie? Kom dan werken bij Holterman Shipyard als:

(Financieel-) Administratief medewerker

Ter ondersteuning van onze financiële administratie zijn wij op zoek naar een paar extra handen, iemand met MBO 4 niveau of voldoende werkervaring in een vergelijkbare functie. Affiniteit met de jachtbouw en watersport is een pré, maar geen vereiste.

Ben jij boekhoudkundig onderlegd, heb jij de nodige kennis van facturatie en belastingen en ben je toe aan een nieuwe uitdaging in een enthousiast team? Neem dan contact met ons op voor een gesprek!

Mail you resume and motivation letter to

Or call Herman Timmerman for more information

Scheepstimmerman

Full- en parttime positie (32/38 uur)

Meppel, NL

We zoeken een ervaren Scheepstimmerman met expertise in nieuwbouw van schepen.

Als Scheepstimmerman ben je verantwoordelijk voor het zorgvuldig vervaardigen en installeren van hoogwaardige houten constructies voor onze nieuwe schepen.

Je werkt aan zowel interieur- als exterieuronderdelen volgens technische tekeningen en specificaties.

Werkervaring: 2 Jaar

Mail you resume and motivation letter to

Or call Herman Timmerman for more information

Allround Scheepstechnicus/ Installateur

Full- en parttime positie (32/38 uur)

Meppel, NL

We zijn op zoek naar een veelzijdige Allround Scheepstechnicus/Installateur die bekwaam is in het onderhouden, repareren en installeren van diverse technische systemen aan boord van schepen.

Als Allround Scheepstechnicus werk je aan elektrische, mechanische en andere technische systemen om de veiligheid en efficiëntie van de schepen te waarborgen.

Mail you resume and motivation letter to

Or call Herman Timmerman for more information

Elektromonteur

Full- en parttime positie (32/38 uur)

Meppel, NL

We zijn op zoek naar een ervaren Elektromonteur die ons team komt versterken. Als Elektronmonteur ben je verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden, repareren en testen van elektrische systemen en apparatuur.

Je werkt nauwkeurig volgens technische schema’s en specificaties, waarbij je elektrische installaties uitvoert en eventuele storingen effectief oplost.

Je hebt oog voor detail en volgt strikt de geldende veiligheidsnormen om de betrouwbaarheid en veiligheid van onze elektrische systemen te waarborgen.

Werkervaring: 2 Jaar

Mail you resume and motivation letter to

Or call Herman Timmerman for more information

OPEN SOLLICITATIE

Our success is built on our people — the Holterman team. We thrive on passion, innovation, and teamwork, and we're always keen to welcome new members aboard our team as we keep pushing the industry forward.

With a well-stocked and constantly growing order book, we’re always on the lookout for new talent — people eager to hone their skills, excel in their craft, and build a global reputation of quality with a team of passionate individuals. Our family-run business and flat organizational structure come with the benefit of streamlined communication. Combined with coaching and courses, this shapes a perfect environment for those driven by personal and professional development.

As a part of our team, you’ll enjoy stimulating workdays and beneficial working conditions, all while creating award-winning vessels that bring life to our customers’ dreams.

Are you our next team member? Check out our current job openings above!

Information request

Please fill out your contact information below and we’ll make sure to contact you as soon as possible.